skip to Main Content

Ervaring

Sep. 2021 – heden: Marketeer bij Previder
Organisatie: Vanuit twee eigen datacenters en met ruim 300 IT-specialisten levert Previder het gehele IT-fundament voor organisaties. 
WerkzaamhedenSchrijven strategische plannen (inbound marketing, arbeidsmarktcommunicatie), creëren van content (nieuws, blogs, e-books, infographics), klantreizen maken en bouwen in marketing automation software (SharpSpring & Microsoft Dynamics 365 Marketing).

Nov. 2016 – Aug. 2021: Coördinator Online Media bij de Feestfabriek AKG 
Organisatie: De Feestfabriek is de organisator van festivals de Zwarte Cross en Mañana Mañana en maker van het drankje Nozem Oil.  
Werkzaamheden: Schrijven strategische (marketing)plannen, focus op digitale innovaties (o.a. websites en festival-apps), beheer van en contentcreatie voor alle websites en socialmedia-accounts, online marketing (SEO en advertising) en redactie voor offline media (bijv. Zwarte Cross-fanclubmagazine).

Jan. 2012 – Mei 2017: Content & Inbound Marketeer bij ContentXperience  
Organisatie: ContentXperience is een marketingbureau in Arnhem dat alle marketingdisciplines, zoals grafisch ontwerpers, video-specialisten, tekstschrijvers, (inbound & content-)marketeers en data-analisten, in huis heeft.  
Werkzaamheden: Managen van projecten en klanten. Creëren van (inbound-)marketingplannen, buyer journeysbuyer persona’s en diverse soorten content. Inrichten en beheren van meerdere marketingautomation-systemen en social media. Schrijven en inkopen van online advertenties (SEA, LinkedIn, Facebook, Twitter). Hubspot Inbound Certification behaald, Eloqua-trainingen voltooid.

Jan. 2012 – Juni 2012: Redacteur bij EDU-ART 
Organisatie: EDU-ART (nu Cultuurmij Oost) was een provinciale adviesorganisatie op het gebied van cultuur en de schakel tussen gemeenten, onderwijsinstellingen en culturele instellingen.  
Werkzaamheden: Tekstschrijven voor nieuwsbrieven, social media en onderzoeksrapporten. Verslaglegging evenementen.

2007 – 2011: Bachelor Communicatie- & Informatiewetenschappen en Master Journalistiek & Organisatie aan de Radboud Universiteit Nijmegen 
Titel: Master of Arts

VAARDIGHEDEN

95%
Copywriting
85%
SEO
80%
Social media advertising
70%
SEA
85%
Hubspot
70%
Pardot
65%
Microsoft Dynamics 365 Marketing
75%
Sharpspring
55%
Oracle Eloqua
80%
Mailchimp
90%
Wordpress
90%
CRAFT