skip to Main Content

Marketingbureaus

Freelance allround marketeer die haar draai weet te vinden bij een leuk en resultaatgericht marketingbureau

Zoek je de ondersteuning van een freelance marketeer binnen jouw marketingbureau? Extra mankracht – of vrouwkracht – nodig voor die specifieke opdracht? Of wil je gewoon graag iemand achter de hand hebben die je kunt inschakelen wanneer zich een opdracht aandient die wat extra expertise op het gebied van contentmarketing, online marketing of inbound marketing vereist? Neem dan contact met mij op!

Door mijn achtergrond als allround marketeer bij o.a. een marketingbureau en festivals de Zwarte Cross en Mañana Mañana, ben ik gewend om veel verschillende marketingwerkzaamheden tegelijkertijd op te pakken. Denk aan een combinatie van contentcreatie, SEO, SEA, online advertising, het werken met marketing automation software, conversieoptimalisatie en het bestuderen van analytics om een marketingcampagne bij te sturen waar nodig.

WIE BEN IK, WAT DOE IK?

Over mij

  • Universitair geschoold: bachelor en master in Communicatie- en Informatiewetenschappen behaald aan de Radboud Universiteit Nijmegen;
  • 7+ jaar ervaring in de marketingwereld. Ruim vijf jaar gewerkt voor diverse klanten bij een marketingbureau in Arnhem en op dit moment werkzaam als content- en online marketeer bij De Feestfabriek, organisator van o.a. het festival de Zwarte Cross.
  • Praktisch, nauwkeurig en resultaatgericht. Onnodig lang bezig zijn met marketingplannen, terwijl een klant daarvoor betaalt, vind ik zonde van de tijd en het geld van de organisatie. Ik maak graag snel concrete plannen, werk efficiënt en nauwkeurig en ga voor het maximale resultaat voor de klant.
Werkzaamheden voor organisaties
  • Contentmarketing: ik creëer specifieke content (blogs, e-books, whitepapers, etc.) die op dat moment relevant is voor de potentiële klant (buyer persona). Daarnaast zorg ik ervoor dat de content SEO-geoptimaliseerd is en op de juiste manier op de landingspagina komt te staan, zodat het goed gevonden wordt door de potentiële klant.
  • Online marketing: ik zorg ervoor dat de content zichtbaar is voor en gevonden wordt door de relevante doelgroep. Denk daarbij aan SEO, SEA en social advertising (Facebook, Instagram, LinkedIn).
  • Inbound marketing: met behulp van interessante content, de juiste downloads (formulieren) en marketing automation software zorg ik ervoor dat anonieme, relevante websitebezoekers converteren tot concrete leads, met als doel deze leads uiteindelijk binnen te halen als tevreden klanten.

BIJ WELKE MARKETINGBUREAUS KOM IK TOT MIJN RECHT?

Nuchter en praktisch, dat ben ik in een notendop. Het liefst werk ik daarom ook voor marketingbureaus die dezelfde instelling hebben. Geen theoretisch en wollig geraaskal tegenover klanten en geen ellenlange onderzoekstrajecten en plannen die dikker zijn dan de bijbel. Ik ga graag concreet aan de slag en realiseer het liefst in een leuk én gezellig team zo snel mogelijk het beste resultaat voor de klant. Daarbij werk ik heel graag weer nauw samen met grafisch ontwerpers, website-ontwikkelaars en videospecialisten, om gezamenlijk iets neer te zetten dat een eervolle vermelding bij alle partijen waard is.

CONTACT

Wil je vrijblijvend eens praten over wat we voor elkaar zouden kunnen betekenen? Stuur een mail naar carmen@contentcoyote.nl of vul even onderstaand contactformulier in.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Bedrijfsnaam (verplicht)

Bericht

Kom meer te weten over mij

Of bekijk mijn diensten