skip to Main Content

Marketingadvies

Vraag snel en eenvoudig een gratis quickscan aan van jouw online marketingactiviteiten en ontdek waar je verbeterpunten en kansen liggen.

Natuurlijk wordt er al hard gewerkt aan je online zichtbaarheid, maar weet je zeker dat je er wel alles uit haalt wat erin zit? Of valt er nog winst te behalen door hier en daar te optimaliseren? Laat mij als externe, ervaren marketeer met een frisse blik naar jouw online marketingactiviteiten kijken en ontvang een advies op maat.

Gratis Quickscan

Hoe zit het met de SEO-optimalisatie van je website? Hoe snel is je website en is hij wel (voldoende) mobielvriendelijk? Op welke keywords word je momenteel gevonden en komt dat overeen met waarop je gevonden wil worden? Sluit jouw content aan bij wat je doelgroep graag wil lezen? Converteren je landing pages voldoende en zijn die leads wel relevant? Hoe kom je over op social media en komt dat overeen met wat je wil uitstralen? Is je online marketing, zoals Google Ads en social advertising, doeltreffend genoeg of kan de content of doelgroepspecificatie verbeterd worden? Honderden vragen waarbij ik je, met een quickscan van je marketingactiviteiten, vooruit kan helpen.

Hoe het werkt?

  • Vul onderstaand formulier in en vraag de scan aan;
  • Geef vervolgens antwoord op een aantal marketinggerelateerde vragen die ik jou toestuur;
  • Ontvang binnen 5 werkdagen, n.a.v. deze vragenlijst en mijn analyse van de online bedrijfsactiviteiten van jouw organisatie, een gratis rapport met marketingadvies op maat;
  • Neem vrijblijvend contact met mij op voor een toelichting op de resultaten of ga er direct zelf mee aan de slag!

MARKETINGADVIES AANVRAGEN

Wil je graag een quickscan van de online marketingactiviteiten en zichtbaarheid van jouw organisatie? Weten waar nog winst te behalen valt en op basis daarvan marketingadvies op maat ontvangen? Laat dan onderstaand je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Bedrijfsnaam (verplicht)