skip to Main Content

Marketingdiensten

Inbound marketing, contentmarketing & online marketing

Door mijn achtergrond als allround marketeer bij diverse organisaties, ben ik gewend om veel verschillende marketingwerkzaamheden tegelijkertijd op te pakken. Denk aan een combinatie van contentcreatie, SEO, SEA, online advertising, het werken met marketing automation software, conversieoptimalisatie en het bestuderen van analytics om een marketingcampagne bij te stellen waar nodig.

Wil jij met goede en relevante content meer bezoekers naar je website krijgen en deze converteren tot concrete leads en uiteindelijk tevreden klanten? En wil je daarbij het ‘alles-onder-één-dak’-verhaal? Dan ben ik de allround marketeer die jou daarbij kan helpen. Lees hieronder meer over de drie marketingmethoden die ik daarvoor gebruik: inbound marketing, contentmarketing en online marketing.

Inbound Marketing

Inbound marketing

Hoe mooi is het als jouw ideale klant op basis van zijn behoeften online direct bij jou uitkomt? Maak van anonieme websitebezoekers concrete leads en uiteindelijk tevreden klanten.

Contentmarketing

Contentmarketing

Wil je meer relevante leads binnenhalen met je website? Dat lukt alleen met écht goede content, aangeboden via de juiste kanalen op het perfecte moment bij de juiste persoon.

Online Marketing

Online marketing

Jouw ideale klant kan jou alleen online vinden als jij goed zichtbaar en vindbaar bent op de juiste platforms,  zoals social media en Google. Zo haal je die relevante bezoekers naar jouw website!